Ağrı Haber

Sayan’dan Bomba İddia!

Siyaset

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi tabanının HDP başta olmak üzere 6+1 ittifakından rahatsızlık duyduğunu öne sürerek önümüzdeki seçimlerde tıpkı 2007 genel seçimlerinde yerli muhalefet CHP-DSP ittifakının bir benzerinin, bugün Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi , Türkiye Değişim Partisi Mustafa Sarıgül ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın birlikte ittifak halinde seçime gireceklerinin iddiasında bulundu.

2007 genel seçimlerinde dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’in oluşturduğu yerli ve milli muhalefet ittifakının 2023 seçimlerinde oluşacak mı soruları akıllara gelirken, siyasi kulislerde hareketlilik Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın iddiası sonrasında başladı.

Başkan Sayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yurtsever CHP tabanı Yeni CHP yönetiminin eylem ve söylemlerinden çok rahatsız.. DSP+Memleket Partisi+Türkiye Değişim Partisi ittifak yaparsa Yeni CHP’yi yerle bir eder.. Aynı zaman bu ittifak yerli ve milli bir ittifak olur” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.