Ağrı Haber

Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta?

Spor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi maçın yayıncı kuruluşu, maç saatinin değişmesi için başvuru yapmıştı...

 Ancak TFF, yapılan başvuruyu kabul etmedi. Bu gelişmeyle Fenerbahçe Beşiktaş maçının saati önceden belirlendiği gibi 3 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak.

Derbi saati değişmedi!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için yayıncı kuruluşun saat değişikliği için yaptığı başvuru kabul edilmedi.

Ligin 13. haftasında 3 Aralık Cumartesi günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı için yayıncı kuruluş saat değişikliği başvurusunda bulundu. TSİ 18.15'te oynanacak olan Barcelona - Real Madrid maçı için böyle bir başvuruda bulunduğu ifade edilen yayıncı kuruluş, konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) karşılaşmanın 20.00'de başlaması için başvuruda bulundu. Bu talep her iki kulübe de iletildi ancak Beşiktaş Kulübü'nün istememesi sebebiyle başvurunun kabul edilmediği öğrenildi. Zorlu karşılaşma planlandığı gibi 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe derbisine Beşiktaşlı taraftarlar toplu halde gelecek

Fenerbahçe Yönetimi Kadıköy'de üst üste 2. derbi öncesinde tüm önlemlerini aldı ve maç saatini bekliyor.
Sarı-Lacivertli takım ise Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak ancak kupa mesaisini atlattıktan sonra tam kadro olarak derbiye kilitlenecek.
Fenerbahçe, deplasman yasağının kalkması sonrasında ilk derbiyi Galatasaray ile 20 Kasım'da oynamış ve Fenerbahçeli yöneticiler, stad sorumluları, spor şube ile emniyet görevlilerinin üstün gayretleri ile hiç bir sorun yaşanmamıştı.

Fenerbahçeli Yönetici Metin Doğan, "Galatasaray derbisinde hiç bir sorun yaşanmadı, yine kazasız belasız bir oyun bekliyoruz" diyerek yine üst düzey tedbirler alacaklarını belirtti. Türk futbolunun sorunsuz bir istikrara sahip olmaya çok ihtiyacı bulunduğunu belirten Doğan, "Galatasaray derbisinde hiç bir sorun yaşanmadı. Herkes bilinçli ve sağduyulu davrandı. Gerek stad dışında gerekse stad içinde taraftarlarımız üzerine düşeni yaptı. Takımı destekleyip derbide takımımız ile beraber zafere ulaştılar" dedi.

"Hayırlısı ile Fenerbahçe lehine de aynı sonuç olur inşallah"

Beşiktaş derbisinde de aynı önlemleri alacaklarını belirten Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan "İnşallah yine kazasız, belasız bir maç olur.
Allah korusun en ufak bir şey hepimizi üzer. Tedbirlerimiz aldık. Beşiktaşlı taraftarlar il spor güvenlik toplantısında alınan kararlar gereği kendi statlarının önünde toplanacaklar. Otobüslerle ve polis kontrolünde stada gelecekler. Tıpkı Galatasaraylı taraftarların geldiği gibi stadımıza gelip içeri güvenli bir şekilde girecekler. O bölgede polis yine önlemleri sıkı tutacak. Aynı Galatasaray derbisinde olduğu gibi yine kazasız belasız bir oyun bekliyoruz ve tabi ki hayırlısı ile yine lehimize bir skor olur inşallah" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.