Ağrı Haber

Inter'in Caner Erkin için, 1 milyon Euro'da ısrar etmesi Fikret Orman'ı sinirlendirdi

Spor

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Inter'den kiraladığı Caner Erkin'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İtalyan ekibi Inter'in Caner Erkin'in bonservisi için, 1 milyon Euro'da ısrar etmesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı sinirlendirdi.

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun başında transfer olduğu Inter'den kiraladığı Caner Erkin'i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

"MENAJERLERİNE 1 MİLYON EURO ÖDEDİK"

Siyah beyazlılar, İtalyan kulübü ile pazarlık masasına oturdu. Sabah'ın haberine göre Inter'in, "Biz Caner'i transfer ederken menajerlerine 1 milyon Euro ödedik. Bu parayı istiyoruz" tutumu Fikret Orman'ı sinirlendirdi. İtalyanlar'ın ısrarından vazgeçmemesi üzerine, Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi.

"BU PARAYI MENAJERLERİN ÖDESİN"

Siyah-beyazlıların, Caner'e, "Bu parayı menajerlerin ödesin" mesajını ilettikleri öğrenildi.İnter'den bedavaya kiraladığı yıldız futbolcudan sakatlığı nedeniyle uzun süre faydalanamamasına rağmen 2.4 milyon Euro'luk maaşını ödeyen Beşiktaş, bu nedenle sözleşmede yer alan 1 milyon Euro tutarındaki opsiyonu, en alt seviyeye çekmek istiyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.