Ağrı Haber

SPOR TOTO AĞRI'DA 4 MİLYON 150 BİN LİRALIK YATIRIM YAPACAK

Spor

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Ağrı’da 4 Milyon 150 bin liralık yatırım yapacak.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Ağrı’da 4 Milyon 150 bin liralık yatırım yapacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç talimatıyla Ağrı Merkez, Patnos ve Hamur ilçelerine spor tesisleri için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı 4 Milyon 150 bin liralık kaynak aktaracak.

Aktarılacak kaynak ile Ağrı Merkezde; sentetik yüzeyli çim futbol sahasına, 2000 kişilik tribün, soyunma odaları ve aydınlatma, ( Beş Yüz Bin Türk Lirası) Patnos ilçesinde; Açık spor tesisleri ve tesisin çevre düzenlenmesinin ( ihata duvarı, sentetik çim yüzeyli futbol sahası, soyunma odaları, basketbol sahası, 2 adet tenis kortu ve yürüyüş yolu, (İki Milyon Altı Yüz Elli Bin Türk Lirası)Hamur ilçesinde; Sentetik çim yüzeyli futbol sahası, ikili soyunma odası ve 500 kişilik portatif tribün yapımı(Bir Milyon Türk Lirası) için ödenek sözleşmesi imzalandı.

4 Milyon 150 Bin Lira aktarılmasını ön gören protokol, Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak arasında imzalandı. İl Müdürü Cemil Budak, 4 Milyon 150 Liralık kaynağın Ağrı ilimize aktarılmasında emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.