Ağrı Haber

Galaxy S7'nin dayanıklı hali çıktı

Teknoloji

Akıllı telefon pazarının yıldızlarından biri olan Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy S7‘nin ekstra dayanıklı bir versiyonu piyasaya çıkıyor.

Samsung‘un ürün gamında yer alan Active serisi ekstra dayanıklı telefonlara S7 de dahil oluyor. Son zamanlarda bir çok sızıntı haberiyle oldukça popüler bir hale gelen Evleaks’e göre AT&T firması Samsung Galaxy S7 Active’i test ediyor. Serinin bir önceki akıllı telefonu Galaxy S6 Active’de olduğu gibi Galaxy S7 Active modelinde de IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Ayrıca cihazın sahip olduğu MIL-STD-810G sertifikasıyla da darbelere karşı dayanıklılığı sağlanıyor.

Cihazın teknik özellikleri henüz belli değil, ancak S7 modeli ile benzer bir şekilde piyasaya çıkması bekleniyor. Büyük ihtimalle 5.1 inç ekran boyutunda ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde satışa sunulacak. Akıllı telefonun yonga seti tarafında ise sekiz çekirdekli Exynos 8890 yer alacak. Cihazın kamerası da çift piksel teknolojisine sahip 12 MP arka kamera ve 5 MP öz çekim kamerasıyla gelecek.

Tabii bunların hepsi şu an için tahmin ediliyor. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.