Ağrı Haber

Samsung Note 7 ve serisi tarih olabilir !

Teknoloji

Bildiğimiz üzere Samsung'un 5.7-inçlik amiral gemisi Galaxy Note 7 fiyaskoyla sonuçlandı. Telefonun üretimi durduruldu ve piyasadan toplatıldı. Telefonunu iade edenler için Samsung değişim fırsatı sundu,

 Note 7'lerin isteğe göre Galaxy S7 veya S7 edge ile değiştirilebileceği açıklandı. Nihayetinde Samsung'un bir numaralı ismi Dong-Jin Koh özür diledi ve hatanın tekrarlanmayacağını açıkladı.
Geride bıraktığımız 2,5 ayda Güney Koreli teknoloji lideri Samsung, Note 7'den ötürü bir hayli zor günler yaşadı. Esasında Note 7 fiyaskosunun etkileri sürüyor. Bundan dolayı Samsung, amiral gemisi üretiminde radikal kararlar almayı planlıyor. Güney Koreli haber ajanslarının aktardıklarına göre şirket, son yıllarda izlediği politikayı değiştirecek.

Samsung uzun zamandır şubat ayında amiral gemisi olarak Galaxy S serisini, ağustos ayında da bir başka amiral gemisi olan Galaxy Note serisini tanıtıyor. İddialara göre Samsung, Note 7 fiyaskosunu unutturmak için basit bir isim değişikliği yapmak yerine Note serisini tamamen bitirecek. Böylece yılda bir kez amiral gemisi üretecek ve tamamen bu ürüne odaklanacak.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.