Ağrı Haber

WhatsApp Daha Güvenli Hale Getiriliyor ! WhatsApp'a İki Aşamalı Doğrulama Geliyor ?

Teknoloji

WhatsApp özellikle geçtiğimiz dönemlerde uçtan uca şifreleme özelliği ile kullanıcıların güvenli bir şekilde mesajlaşmasını sağlarken güvenlik konusunda yeni bir düzenlemenin daha yapılacağı açıklandı...

Güvenlik Arttırılıyor

Yeni düzenlemeyle birlikte kullanıcıların oturum açarken çift aşamalı doğrulama sistemini kullanacağı ve böylece kişilerin belirleyeceği 6 haneli şifre sayesinde daha güvenli bir uygulamaya sahip olabileceği belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan resmi açıklamalar WhatsApp için gelecek özellik hakkında tüm detayları belirtirken özellikle kullanıcıların çift aşamalı doğrulama sistemine kullanacağının belirtilmesi güvenlik konusunda pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayacak.

Bu açıdan bakıldığında yeni uygulama pek çok konuda sorunları da gidermiş olacak.

Nasıl Kullanılacak?

WhatsApp için geliştirilen bu özellikten yararlanmak isteyen kişilerin uygulamayı güncelledikten sonra ayarlar üzerinden işlem yapması gerekiyor.

Ayarlar>hesap>iki aşamalı doğrulama adımlarının takip edilmesiyle birlikte kullanıcılar kolay bir şekilde şifre koyma işlemlerini yapabilecek. Yapılan açıklamalarda kullanıcılarının güncelleme sunulduktan sonra güncellemeyi almasının yeterli olacağı belirtildi.

Bu bakımdan isteyen herkesin kolay bir şekilde şifre kullanabilmesi mümkün olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.