Ağrı Haber

Xiaomi'nin Bükülebilir Ekranlı Telefon Geldi ? Xiaomi yeni ürünlerini tanıttı ?

Teknoloji

Birçok akıllı telefon üreticisinin bu konuyla ilgili çalıştığına yönelik haberler gündeme gelirken, bu kez Çinli üretici Xiaomi'nin bükülebilir ekrana sahip telefon prototipi çalışırken görüntülendi....

Son zamanlarda tüm teknoloji takipçilerinin yakından takip ettiği bükülebilir ekran teknolojisi, akıllı telefon üreticilerinin ilgi odağı haline gelmeye başladı. Hal böyle olunca bu ekran teknolojisi akıllı telefon kullanıcılarının fazlaca ilgisini çekmeye başladı.



Bildiğiniz gibi bükülebilir ekran teknolojisini daha önce LG'nin G Flex serisin görmüştük. Lakin Xiaomi bükülebilir ekran konusunda baya fark yaratmış durumda görünüyor. Bu durum şöyle ki sızan görüntüler doğrultusunda Çinli üretici firma bükülebilir teknolojiye sahip telefon prototipi çalışırken görüntülendi.


Xiaomi'nin bu akıllı telefonu 13 inçlik bir ekrana sahip lakin katlandığında 5 inçlik standart telefon boyutlarına geliyor. Bu özelliklere sahip ekran teknolojisinin ortaya çıkması, ekran boyutu sorununu ortadan kaldıracak gibi görünüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.