Ağrı Haber

Şehirler ve Kültürler Projesi

Gündem

Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezi'nin, 14-29 yaş arası 160 genci, Çanakkale ve Kütahya'ya geziye götüreceği bildirdi.Merkezden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik...

Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezi'nin, 14-29 yaş arası 160 genci, Çanakkale ve Kütahya'ya geziye götüreceği bildirdi.

Merkezden yapılan yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, gençlerin farklı coğrafi bölgelerde yaşayan akranları ile tanışmaları, kaynaşmaları ve kültürel alışverişte bulunmalarını amaçlayan "Şehirler ve Kültürler Projesi" kapsamında Tunceli'den 160 kişinin Çanakkale ve Kütahya'daki gençlerle ücretsiz gezilerle buluşturulacağı belirtildi.

Tarihi ve Kültürel değerleri de görme fırsatı yakalayacak olan gençlerin aynı zamanda çeşitli eğitim ve sanatsal faaliyetlere katılma şansı bulacakları belirtilen açıklamada, "Gençlerin gittikleri kentte 4 gece 5 gün boyunca eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanacaktır" denildi.

Gezilere 14-29 yaş arası gençlerin başvuru yapabileceği ifade edilen açıklamada, başvuruların //sehirlervekulturler.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden veya Tunceli Yunus Emre Gençlik Merkezinden bizzat gerçekleştirilebileceği kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.