Ağrı Haber

Tunceli'de İki Üniversite Öğrencisinin Darbedildiği İddiası

Gündem

İki öğrenci, harçlıklarını çıkarmak için çalıştıkları yerel gazetede iş yeri sahibi tarafından darbedildiklerini ileri sürdü

Tunceli'deki bir yerel gazetede harçlıklarını çıkarmak için çalışan iki üniversite öğrencisinin, gazete sahibi tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Tunceli Üniversitesinde, makine mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Esra Çarkci ile bilgisayar mühendisliği bölümü 2. sınıf öğrencisi Evin Melek, harçlıklarını çıkarmak için çalıştıkları yerel gazetede, iş yeri sahibi tarafından darbedildiklerini savundu.

Tunceli Devlet Hastanesinden darp raporu alan Çarkci ile Melek, İl Emniyet Müdürlüğüne giderek, gazete sahibinden şikayetçi oldu.

Tunceli Gazeteciler Derneğinde, basın mensuplarına açıklamada bulunan öğrencilerden Çarkci, harçlığını çıkarmak için gazetede işe başladığını söyledi.

Gazete sahibinin kendisini darbettiğini öne süren Çarkci, olay üzerine hastaneye giderek darp raporu aldığını ve ardından emniyete giderek gazete sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti.

Evin Melek de sahibi tarafından darbedildiği gazetede 3 ay boyunca sigortasız çalıştığını anlattı.

Gazete sahibinin sürekli kendilerine kaba davranarak, hakaret ettiğini söyleyen Melek, "Olay günü telefonla, rahatsız olduğumu ve işe gidemeyeceğimi söyledim. Bunları söyleyince bağırdı ve hakaret ederek, telefonu suratıma kapattı. İş yerine gittiğimde beni odasına çağırdı. Odasında üzerime yürüdü, birkaç defa beni ittirdi ve düşmemek için kendimi zor tutum. Yüzüme vurdu ve hakaret ederek, tehditler savurdu. Sonra arkadaşımla beraber hastaneye giderek, darp raporu aldık. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.