Ağrı Haber

AK PARTİ TUTAK İLÇE BAŞKANLIĞINA YAVUZ ÖZCAN ATANDI

Tutak

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yönetiminde, yapılan mülakatların ardından, Tutak İlçe Başkanlığına işadamı Yavuz Özcan atandı.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yönetiminde, yapılan mülakatların ardından, Tutak İlçe Başkanlığına işadamı Yavuz Özcan atandı. Özcan’ın bu göreve getirilmesi partililer arasında sevinçle karşılandı.
Mehmet Durgut’tan boşalan Tutak AK Parti İlçe Başkanlığına genç işadamı Yavuz Özcan’ın atandığı bildirildi. 30 yaşındaki genç işadamı Yavuz Özcan lisesi mezunu. Hamur Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Erzurum Bölge Temsilciliği yapan Özcan aynı zamanda Çevresel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bölge Temsilciliği yapıyor.

Yavuz Özcan’ın Tutak İlçe Başkanlığına atanması hem siyasi kulislerde hem de şehirde memnuniyetle karşılandı.
Siyasi kulislerde,” Yavuz bey genç ve başarılı bir işadamı. Kariyerine kısa zamanda önemli görevler sığdırdı. Siyasette de büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz’ diye konuşuluyor.

2002 yılından beri Tutak’taki Tarım işletmesinin başında çalışan ve 18 yıldır Trakya'nın yağlık ayçiçeğini Tutak'ın Ahmetabat Köyü'nde 3 bin dekarlık bir alan üzerinde modern bir yöntemle üreten Yavuz Özcan, 2007 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Doğu Anadolu’da yılın en başarılı çiftçisi seçildi.

Eski Milletvekili Kerem Özcan’ın torunu olan ve kendisini halkın hizmetine adadığını belirten Özcan, ‘’Yaşanabilir daha iyi bir Tutak için AK Parti ilçe başkanlığına seçildim. İlçemiz daha iyi hizmetlere layıktır. Halkın talep ve görüşleri bizi buraya taşıdı. Halk bizi partimize önerdi. Bizde halkın tercihi doğrultusunda yönetimimizi kurup çalışmalarımıza başlayacağız.Amacımız partimizi layık olduğu yere taşımaktır. ‘’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.