Ağrı Haber

Tutak Kaymakamı Erkan İsa ERAT Göreve Başladı

Tutak

Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler 1. derece kadrolu Bayramiç kaymakamlığına atanırken, Sivas’ın Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat ise Tutak Kaymakamlığına atandı.

Tutak Kaymakamlığına atanan Erkan İsa Erat, görevine başladı. 

İçişleri Bakanlığınca Aralık ayının ilk haftasında yayımlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 Kaymakam ve Vali Yardımcısı İl Hukuk Müşaviri olarak görevlendirilmişti.

Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler 1. derece kadrolu Bayramiç kaymakamlığına atanırken, Sivas’ın Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat ise Tutak Kaymakamlığına atandı.

Kaymakamlık görevine başlayan Erkan İsa Erat , görevinin öncelikle Tutak ilçesine ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ERKAN İSA ERAT KİMDİR?

1986 yılında Erzurum ili İspir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kocaeli ili Darıca ilçesinde, lise öğrenimini ise 2002 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesinde bitirdi. Aynı yıl girdiği Üniversite sınavında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Buradan 2006 yılında mezun oldu.

2009 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etmiştir. Aralık 2009 - Mayıs 2010 tarihleri arasında Burdur ili Yeşilova ilçesi kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Ekim 2010 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri Virginia Eyaletinin Norfolk kentinde bulunan University Of Old Dominion Üniversitesinde bir yıl süreyle dil eğitiminin yanı sıra “Yerel ve merkezi Yönetim” alanları ile “Kriz Yönetimde Liderlik, Koordinasyon ve İletişim” alanlarında çalışmalarda bulunarak Ekim 2011 de ülkemize dönmüştür.

Mart 2012 - Eylül 2014 tarihleri arasında Karaman Ayrancı ilçesi Kaymakamlığı ile eş zamanlı olarak Vali yardımcılığı ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri görevlerinde bulunmuştur.

İçişleri Bakanlığının 02/09/2014 tarih ve 2014/1032 sayılı müşterek kararnamesiyle Sivas -Gölova Kaymakamlığına atanan Erat, İçişleri Bakanlığının Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Tutak Kaymakamlığına atanmış oldu.

Dün yeni görevine başlayan Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat ,hoş geldiniz ve hayırlı olsun ziyaretçilerini kabul ederek ilçeyi tanımaya çalışıyor.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.