Ağrı Haber

Ahlat'ta Kuyumcudan Hırsızlık

Gündem

Ahlat ilçesinde kuyumcudan bilezik ve alyans çalarak kaçan 5 şüpheli, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Alınan bilgiye göre,...

 Ahlat ilçesinde kuyumcudan bilezik ve alyans çalarak kaçan 5 şüpheli, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Selçuklu Mahallesi Selçuklu Çarşısında bulunan kuyumcuya gelen Filiz G. Nihal G. Sultan G. Tamer G ve Yıldıray G. bilezik almak bahanesiyle iş yeri sahibinden bilezikleri göstermesini istedi. Tezgaha bırakılan bilezik ve alyansları bir süre inceleyen şüpheliler, gizlice bir bilezik ve bir alyansı alarak iş yerinden çıktı.

Şüphelilerin iş yerinden ayrılmasının ardından, bilezikleri kontrol eden kuyumcu, bir bilezik ve alyansın çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Ahlat Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları güvenlik kamerası incelemesinin ardından, şüphelilerin bir araçla ilçeyi terk ederek, Van’ın Erciş ilçesine gittikleri tespit etti. Şüpheliler burada yakalanarak Ahlat'a getirildi.

Ahlat Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler, "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan tutuklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.