Ağrı Haber

Çaldıran'da Halk Meydanlarda

Gündem

Van Yolu üzerinde bir araya gelen ve ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Ne Mutlu Türküm diyene", "Darbeciler yargıya hesap verecek

 Çaldıran ilçesinde vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Van Yolu üzerinde bir araya gelen ve ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Vatan sana canım feda", "Ne Mutlu Türküm diyene", "Darbeciler yargıya hesap verecek" şeklinde slogan atarak AK Parti ilçe binası önüne geldi.

Burada kalabalığa seslenen AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Akbalık, darbe girişimine kalkışan hainleri asla unutmayacaklarını ifade ederek, paralel yapının çığırtkanlığına boyun eğmediklerini söyledi.

Darbecilerin baskıyla ayakta duracaklarını zannettiklerini belirten Akbalık, "Türkiye halkı bu işi burada bırakmayacak, halkımız bu tuzaklara ve darbelere karşı duracaktır. Çaldıran ve Türkiye'nin onurlu insanları, bu darbe sevdalılarını def edecek. Yapılan bu darbe girişimini lanetliyor ve nefretle kınıyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.