Ağrı Haber

Eğitim-bir-sen Van Şubeleri Divan Toplantısı Yapıldı

Gündem

Eğitim-Bir-Sen Van 1 ve 2 Nolu şubelerinin divan toplantısı, Sendika Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı'nın katılımıyla yapıldı.Divan...

Eğitim-Bir-Sen Van 1 ve 2 Nolu şubelerinin divan toplantısı, Sendika Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı'nın katılımıyla yapıldı.

Divan toplantılarında konuşan Çakırcı, son yıllarda Türkiye üzerinden ciddi operasyonların yapıldığını söyledi.

Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonu daha sonra Kobani eylemleri bunları yapan ya da yaptıranların bir küresel akıl olduğunu ifade eden Çakıcı, şöyle konuştu:

"Bunun sadece içeriden birkaç kişinin rahatsızlığından kaynaklanan bir eylem mi zannediyoruz? Asla. İnanın Türkiye'de patlayan bombaların hepsinin üst aklı birdir. Harflerin burada hiçbir anlamı yok. Yani DAİŞ'i ortaya çıkaran 'Barış Sürecini' bozup çukur kazdıranlar arasında bir fark yok ve üst akıl aynı. Bunu böyle bilmede fayda var. Sendika olarak hakikatten sorumluluğumuz büyüktür. Alanlarda bize yansıyan talepleri, toplu sözleşme masalarına taşıyoruz. Özlük mücadelesi eğitim çalışanları mücadelesi vereceğiz. Hakkımızı savunurken hassas davranmak durumundayız."

Toplantılar üyelerin soru ve önerileriyle sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.