Ağrı Haber

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

Gündem

Tüm şehitler ve Diyarbakır'daki saldırıda yaşamını yitiren Yunus Koca için gıyabi namaz kılınıp dua edildi

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ile tüm şehitler için Erzurum'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yakutiye ilçesindeki Gürcükapı Camisi'nde ikindi namazı sonrası, musalla taşına serilen Türk bayrağı önünde, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybeden eski AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ile tüm şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınarak, dua edildi. 

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Selim Özdemir, namazın ardından yaptığı konuşmada, Koca'nın yanı sıra başta tüm şehit yakınlarına başsağlığı diledi. 

Terör olayları nedeniyle yıllar içinde bugüne kadar Türkiye'nin her ilinde şehitler verildiğine işaret eden Özdemir, Bizler belki bu şehit cenazelerine katılamadık ama bugün burada gıyaben de onları anmak istedik. 13 yaşındaki bir kardeşimiz teröristlerin patlattığı bir mayında hayatını kaybetti. Dün bir doktor, Diyarbakır'ta teröristler tarafından şehit edildi. Bu cenaze namazı bütün şehitlerimiz içindi" ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.