06 Ağustos 2015 Perşembe 13:23
Erzurum'da teröristlerin 3 tırı ateşe vermesi

Erzurum'da bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup tarafından 3 tırın yakılmasının ardından kapatılan karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum'un Şenkaya ve Oltu ilçeleri ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasındaki karayolu, dün öğlen saatlerinde gerçekleşen olayın ardından güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatılmıştı.  

Karayolu, yakılan 3 tırın kaldırılması ve yol boyunca güvenliğin arttırılmasının ardından akşam saatlerinde araç trafiğine açılırken, teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonların ise sürdüğü öğrenildi.

Erzurum'un Şenkaya ve Oltu ilçeleri ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasında ulaşımın sağlandığı karayolunu kesen bölücü terör örgütü PKK üyesi bir grup, propaganda yaptıktan sonra 3 tırı ateşe vermişti.

Son Güncelleme: 06.08.2015 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.