29 Ağustos 2015 Cumartesi 16:56
Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun köyünde sevinç

ARDAHANBüyük Birlik Partisi (BBP) Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu'nun Geçici Bakanlar Kurulu'nda Kültür ve Turizm Bakanı olması, memleketi Ardahan'ın Çatalköprü köyünde sevinçle karşılandı. 

Topçu'nun amcası Halil Topçu, gururlu olduklarını, haberi alır almaz tebrikler almaya başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Çok sevindik. Bizim aslımız asaletimiz belli. Aslen Ahıska Türküyüz. Dedelerimiz Ermeni-Türk savaşında bedel ödemişler, yeğenim davasına sadık bir insan. Bu nedenle çok mutlu ve gururluyuz. Vatanını, milletini hep sevdi ve ve korudu. Vatanı ve milleti çıkarına çalıştı. Yeğenim adına çok sevinçliyim. Yıllardır Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte oldu. Davasında memleketi ve milleti için çok çalıştı. Çünkü tek gayesi ve çabası memleketi ve milletiydi."

Topçu, yeğenine bakanlık görevini layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm devlet yetkililerine teşekkür etti. Halil Topçu, yeğeninin en kısa zamanda köyüne geleceğini sözlerine ekledi.

Köylülerden Tahsin Gültürk de memleketi ve köyü adına çok mutlu olduklarını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Ardahan için bir gururdur. Devamını isteriz tabi ki. Şimdi değil daha sonra da bakan olmasını isteriz. Kendisine çok güveniyoruz. Sadece bölgemize karşı değil memleketimize ve ülkemize faydalı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler kendisine güveniyoruz. İnşallah AK Parti'den de girecek. Kendisiyle birlikte yüzümüz ak olacak. Bölgemize hayırlı bir bakan olur inşallah. Allah bizi ve kendisini mahcup etmesin." 

 

Son Güncelleme: 29.08.2015 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.