07 Eylül 2015 Pazartesi 16:56
Vali Deniz Cin Dağı'na tırmandı

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Hanak ilçesinde bulunan ve 3 bin metre yüksekliğindeki Cin Dağı'na doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Çiçeklidağ köyü yaylasındaki dağa Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve beraberindeki heyetle tırmanan Deniz, yürüyüş sonunda ulaştığı zirveye Türk bayrağı dikti.

Deniz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'daki doğal turizme dikkat çekmek istedikleri için bu tırmanışı gerçekleştirdiğini söyledi.

Ardahan'da bulunan yaylaların ve gerçekleştirilecek olan doğa sporunu ön plana çıkarmak istediklerini ifade eden Deniz, "Ben ilin valisi olarak fırsat buldukça bu tür yürüyüşleri yapıyorum. Çünkü hem sağlık hem de turizm için son derece önemli. Burada eşsiz bir doğa var, bu eşsiz doğanın tadını ancak yürüyerek çıkarmak istedik" diye konuştu.

Vali Deniz, 3 bin metrede Hanak ilçesinin balından da tadarak, yanındakilere ikram etti.

Son Güncelleme: 07.09.2015 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.