14 Mart 2018 Çarşamba 13:47

Bursa’da 300 kilogram dinamitle patlatılmasına rağmen yıkılmayan 13 katlı bina, ertesi gün kendiliğinden çöktü.

Olay, 1 Mart’ta Panayır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, SGK’ya ait boş arazide TRT’deki bir belgesel programının çekimleri için 13 katlı binaya hayati malzemeler yerleştirildi. 3 gün süren çalışmaların ardından binaya yaklaşık 300 kilo dinamit yerleştirildi. Geniş güvenlik tedbirleri altında gerçekleştirilen ilk patlamada büyük bir gürültü duyulmasına rağmen bina yıkılmadı. İkinci denemeden de yine netice alınamayınca patlatma 4 gün sonraya ertelendi.

YIKILMA ANI KAMERADA

Yıkılmayan binanın etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Patlama denemelerinden bir gün sonra bina büyük bir gürültüyle kendiliğinden çöktü. Yapılan incelemelerde yıkılma esnasında içeride kimsenin olmadığı anlaşıldı. Binanın yıkılma anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, binanın çökmesinin ardından alandan toz bulutu yükseliyor.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.