22 Şubat 2018 Perşembe 14:39
Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü firari şahıslara göz açtırmıyor

Eskişehir’de ayrı suçlardan aranan 2 firari şahıs, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları neticesinde yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, emniyet güçleri cezaevi firarisi olarak aranan ve uyuşturucu madde ticareti yapma ile yaralama olaylarından kesinleşmiş 6 yıl 6 ay cezası bulunan H.H. isimli şahısın, Emek Mahallesi civarında olabileceği bilgisini aldı. Bir kıraathane önünde yakalanan ve yapılan GBT sorgulamasında ayrıca 5 ayrı suçtan da firari olarak arandığı belirlenen H.H. isimli firari şahıs adli mercilere sevk edildi.

Ayrıca, Kurtuluş Mahallesi Alkış Sokak’ta meydana gelen olay ardından yapılan çalışmalarda, B.T. ve C.İ. isimli şahısların olayda silah kullandıkları tespit edildi. Şüpheli C.İ.’den 1 adet kurusıkı tabanca, yine olayda taraf olan M.H.S. isimli şahıstan ise 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayda silah kullandığı iddia edilen ve olaydan sonra il dışına kaçan B.T. isimli şahıs, ekiplerin yapmış olduğu çalışmaları sonucunda olaydan 1 gün sonra yakalandı. Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen B.T., adli mercilerce tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.