20 Mart 2015 Cuma 17:42
Bingöl belediyesi 696 itiraz dosyasını karara bağladı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, daha önce askıya çıkarılan İmar Revizyon Planı’na yapılan 696 itiraz dilekçesinin belediye meclisinde görüşülerek, karara bağlandığını bildirdi.

Barakazi, yaptığı yazılı açıklamada, askıya çıkartılan İmar Revizyon Planı’na itiraz eden vatandaşların verdiği dilekçelerin mart ayı meclis toplantısında görüşüldüğünü belirtti.

Barakazi, şunları kaydetti:

"Bingöl İli mücavir alan ve belediye alanı mücavir sınırları içerisinde kalan, ilimiz için büyük önem arz eden 5 bin ve binlik revizyon artı ilave imar planının askı süresi 16 Şubat 2015 tarihi ile tamamlanmış olup, bu süre zarfında Yeni İmar Revizyon Planı’na yapılan 696 itiraz dilekçeleri Belediye İmar Komisyonumuz tarafından titizlikle incelenmiştir. Komisyonda incelenen dilekçeler Mart Ayı Belediye Meclisi’nde görüşülerek 9-10 Mart 2015 tarih ve 16 sayılı meclis kararı ile 132 olumlu, 564 olumsuz olmak üzere değerlendirme yapılarak karara bağlanmıştır." 

Son Güncelleme: 20.03.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.