08 Mayıs 2016 Pazar 23:38
Karlıova'da velilerden öğretmenlere teşekkür ziyareti

Karlıova Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Fesih Demir, TEOG sınavı için gösterdikleri çabadan dolayı öğretmenlere teşekkür etti. 

Okul Aile Birliği Başkanı Demir, TEOG sınavında öğrencilere gösterilen ilgiden dolayı, Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Ortaokulunu ziyaret ederek veliler adına teşekkürlerini iletti.

Öğretmenlerle bir araya gelen Demir, "TEOG sınavında öğrencilerimize gereken ilgiyi göstererek büyük bir çabayla, onları sınava hazırladınız. Öğrencilerimize büyük bir emek verdiğinizin farkındayız, çünkü bu emeklerin sonuçlarını sınav sonrası gördük. Öğrencilerimizin çoğu başarı elde etti, ilçe olarak  il bazında dereceye girdik. Velilerimizin bu gayretli çalışmalarından dolayı memnun olduklarını sizlere iletmek isterim. Bu konuda tüm veliler adına öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye konuştu. 

Okulu Müdürü Özkan Bingöl ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Öğrenciler bizim emanetlerimizdir, onların başarı elde edebilmesi için elimizde olan tüm gayretleri sarf etmeye devam edeceğiz. Çünkü onların başarısı bizim başarımızdır." dedi.  

 

Son Güncelleme: 08.05.2016 23:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.