16 Şubat 2018 Cuma 12:41
Bingöl’de ‘Mahalle Buluşmaları’ toplantısı

Bingöl’de, valilik ve belediye işbirliğiyle düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ toplantısı Kültür Mahallesi’nde devam etti.

Taziye evinde düzenlenen toplantıya Vali Ali Mantı, Belediye Başkanvekili Halim Sugü, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini dinlemek, onlarla bir araya gelmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini vurgulayan Mantı, imkanları dahilinde iletilen sorunları çözmeye gayret ettiklerini söyledi.

Her mahallede problemlerin bir seferde çözülmeyeceğine değinen Vali Mantı," Kısa, orta ve uzun vadede çözebileceğimiz problemler var. Şundan herkes emin olsun ki bizim kamu kurum ve kuruluşları içerisinde elinde imkanı olan varsa ilimiz için en iyi şekilde kullanacağız. Özellikle mahallelerimiz için yapılması gereken neyse yapacağız. Mahallelerimizdeki problemleri görüşebilmek için bir araya geliyoruz. Tüm mahallelerimizi geziyoruz ve sorunları dinleyerek neler yapılacağına bakacağız. Bizde hiçbir zaman problemleri halının artına süpürme diye bir olay olmaz. İmkanlar ve kabiliyetler ölçüsünde karşılıklı anlayışlı anlayış içerisinde en güzel şekilde yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Toplantıda söz alan Kültür Mahallesi Muhtarı Ali Bozkurt, mahalledeki sorunları ve vatandaşların taleplerini dile getirdi. Muhtar Bozkurt ve mahalle sakinlerince iletilen sorunları dinleyen Başkanvekili Sugü, gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.