24 Ocak 2018 Çarşamba 17:34
Vali Mantı, askerleri Afrin’e uğurladı

Bingöl Valisi Ali Mantı, Sureyi’nin Afrin bölgesine gidecek olan askerlerle bir araya gelerek operasyon bölgesine uğurladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin kuzeybatısında yer alan Afrin bölgesine yönelik başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na Türkiye’nin birçok yerinden olduğu gibi Bingöl’den de askerler sevk edildi. Bingöl Valisi Ali Mantı, Afrin’e gidecek askerlerle bir araya geldi.

Güvenlik güçlerinin Zeytin Dalı Harekatı’nı ifa etmek üzere hazırlandığını belirten Vali Ali Mantı," İnşallah en kısa zamanda orada olacaksınız. Rabbim sizleri muhafaza etsin, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gidip dönmenizi nasip etsin. Sizler bu konuda tecrübelisiniz. Ülkemiz ve milletimiz için bilerek ve isteyerek bayrağımız, vatanımız, ezanımız ve milletimiz için görev yapıyorsunuz. Allah yolunuzu açık etsin. Allah iki cihanda, hem bu dünyada hem de ahirette sizleri, aileniz ve tüm sevdikleriniz ile beraber vatanımıza, milletimize bağışlasın. Yolunuz açık olsun. Milletimizin duası sizlerle. Rabbim sizlere yardımcı olsun" dedi.

Askerlerle birlikte yemek yiyen Vali Mantı, daha sonra onları yolcu etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.