01 Eylül 2015 Salı 17:01
Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

 İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Bitlis Valiliğine atanan Ahmet Çınar, göreve başladı.

Bitlis'e gelen Çınar'ı, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve kurum amirleri, valilik önünde karşıladı. Kurum amirleriyle tek tek tokalaşarak tanışan Çınar, ardından makama geçti.

Çınar, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bitlis'e ve Bitlislilere hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu belirtti.

Vatana, millete ve vatandaşa hizmet için devletin kendisini Bitlis'te görevlendirdiğini ifade eden Çınar, şöyle konuştu:

"Mülki amirler, kaymakamlar ve özellikle valiler, devleti temsil eden makamlardır. Hizmet makamlarıyız. Bitlislilere ve hemşehrilerimize hizmet için buraya geldim. Devletimizin bize verdiği bu önemli görevi, bu yüce makamda, şanına uygun ahlakla, disiplinle, merhametle, vicdanla ve samimiyetle görev yapacağız. Arkadaşlarla, bu şehrin kamu ve özel bütün dinamikleriyle, bize tavsiyesi olan ve tecrübeleriyle yönlendirecek halkımızla bir yönetim gerçekleştireceğiz. Allah hepimize hayırlı uğurlu etsin. İnşallah burada bulunduğumuz sürede güzel hizmetlerde bulunuruz."

Çınar, kentteki vatandaşların refahı ve huzuru için ellerinden gelen çabayı da göstereceklerini sözlerine ekledi.

Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

Bitlis Valisi Çınar, göreve başladı

Son Güncelleme: 01.09.2015 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.