14 Eylül 2015 Pazartesi 18:33
Bitlisli kadınlara ücretsiz ulaşım imkanı

 Bitlis Belediyesi kadınlara pozitif ayrımcılık kapsamında bir ilke imza atarak, kentteki toplu taşıma araçlarının, pazar günleri kadınları ücretsiz taşıması yönünde karar aldı.

Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran, belediye olarak kadının görünürlüğünü artırma ve kadınlar için olanaklar dahilinde hayatı kolaylaştırma çabalarının devam ettiğini bildirdi.

Kadınlara yönelik proje ve çalışmalarının devam edeceğini belirten Dağkıran, şöyle konuştu:

"Belediyemizin en önemli misyonlarından biri de kadına hayatta daha aktif bir rol kazandırmaktır. Buna dair çalışmalarımız hızla devam ediyor. Misyonumuzu gerçekleştirmek için yaptığımız bu çalışma da kadınlarımızı sevindirecek bir uygulama olarak görülüyor. İlk defa faaliyete geçireceğimiz bu uygulama kapsamında, kadınlarımız haftada bir gün toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecek."

Kadınlar ise bu uygulamadan memnun olduklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sağlayan Bitlis Belediyesine teşekkür etti.

Bitlisli kadınlara ücretsiz ulaşım imkanı

Bitlisli kadınlara ücretsiz ulaşım imkanı

Bitlisli kadınlara ücretsiz ulaşım imkanı

Son Güncelleme: 14.09.2015 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.