02 Eylül 2015 Çarşamba 20:26
Bitlis'te jandarma karakoluna yapılan saldırı

Bitlis Valiliği bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca jandarma karakoluna düzenlenen saldırıda bir askerin yaralandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bir grup terör örgütü mensubu tarafından, Bitlis Merkez Karınca Jandarma Karakol Komutanlığı'nın nizamiye bölgesine uzun namlulu silahlarla taciz ateşi yapıldığı belirtildi.

Taciz ateşine karakol personeli ve destek kuvvetleri tarafından ateşle karşılık verildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çatışmanın devam ettiği saat 11.00 sıralarında iki atak helikopteri bölgeye sevk edilerek, bölücü terör örgütü mensuplarının bulunduğu alan ateş altına alınmıştır. Taciz ateşi saat 11.30 sıralarında sona ermiştir. Çatışmada bir personel ayağından hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı personel Tatvan Asker Hastanesine kaldırılmıştır."

Son Güncelleme: 02.09.2015 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.