11 Nisan 2015 Cumartesi 14:43
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Bölge Yarışması

BİTLİS (AA) - Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Halkoyunları Bölge Yarışması'nın 8 ilin katılımıyla hafta sonu Ahlat ilçesinde yapılacağını bildirdi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, 2015 faaliyet programında bulunan bölge yarışmalarının 10-12 Nisan 2015 tarihinde Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada, "Zengin ve köklü değerlere sahip Türk halk oyunlarımızın yayılıp yaşatılması, sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarılması için yapılan bu faaliyetlere tüm halkımız davetlidir. Grup  yarışmalarına Bitlis, Hakkari, Kocaeli, Van, İstanbul, Muş, Ankara ve Şırnak illerinden 48 takım yarışacak. Bölge yarışması 11-12 Nisan tarihleri arasında Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda başlayacaktır. Şampiyonaya tüm halkımızın katılımını bekleriz" denildi.

Son Güncelleme: 11.04.2015 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.