12 Ağustos 2015 Çarşamba 19:36
Hizan Merkez Yeni Cami ibadete açıldı

Hizan'da yapımı tamamlanan Merkez Yeni Cami ibadete açıldı

Merkez Yeni Cami Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce, vatandaşların yardımlarıyla yapımına başlanan cami, 4 yılda tamamlandı.

Merkez Yeni Cami Kültür Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Kenan Gümüş, yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 bin kişilik cemaat kapasitesine sahip caminin ibadete açıldığını belirterek, "Bu süre içerisinde esnafımız, köylülerimiz hayırsever iş adamları ve Diyanet İşleri Başkanlığı hiç bir zaman bizden yardımlarını esirgemediler. Cuma günleri merkez ve köyler olmak üzere camilerimizde yardımlar topladık. Esnaflarımız bu süre içerisinde her ay aidat ödediler. Bu süre içerisinde bize yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 12.08.2015 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.