18 Nisan 2015 Cumartesi 15:57
Tatvan'da tiyatro sahnelendi

BİTLİS - Deniz Yıldızı dizisinin genç oyuncuları Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay çifti, Tatvan ilçesinde tiyatro oyunu sahneledi.

Ritüel Sanat Merkezi adı altında Tatvan Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda "Aşk Kaşıntısı" adlı komedi oyununu sahneleyen çift, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Bir ailenin ev hallerinden kesitlerin sahnelendiği oyuna aralıklarla izleyiciler de dahil edildi.

Turay çifti, bölge halkının ilgi ve misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti ifade etti.

Cantuğ Turay, yaptığı açıklamada, Tatvan Sanat Topluluğu'nun organizasyonuyla bir ilki gerçekleştirdiklerini, oyuna olan katılım ve ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Tatvan'a ikinci kez geldiklerini ve her gelişlerinden keyif aldıklarını belirten Begüm Topçu Turay ise "Bölgede sanatsal faaliyetlere daha çok ihtiyaç olduğunu hissediyoruz. Buradaki sanatsever arkadaşlarla yaptığımız sohbetlerde sürekli bu konu dile getiriliyor. Bu konuda elimizden geldiği kadarıyla buradaki arkadaşları yalnız bırakmamaya çalışıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2015 15:57
Anahtar Kelimeler:
TatvandaTiyatro Sahnelendi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.