28 Ağustos 2015 Cuma 16:59
Tatvan'da turizmi geliştirme çalışmaları

BİTLİSTatvan Ticaret ve Sanayi Odası (Tatvan TSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, ilçede turizmin gelişmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Bakırhan, yaptığı açıklamada, özellikle İran ile ticaret ve turizmin gelişmesi için çalışma yürüttüklerini ve bu çerçevede ilçeye geçen yıl İran heyetinin geldiğini anımsattı.

Bakırhan, "Urmiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adel Fattahi de Tatvan'ın turizm altyapısını çok beğendiğini, turizm ve ticaret konusunda ilçedeki girişimci iş adamlarıyla çalışmak istediklerini belirtmişti" dedi.

İCF Turizm ve Seyahat Acentesi işletmecisi Ferruh Doğan ise "İranlı turistler genelde Van ile İstanbul'da yoğunlaşmış durumda. Bu potansiyeli Tatvan'a ve bölgemize kazandırmak için TATSO öncülüğünde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

Tatvan'da turizmi geliştirme çalışmaları

Tatvan'da turizmi geliştirme çalışmaları

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.