28 Ağustos 2015 Cuma 16:14
Vali Öztürk'ten veda yemeği

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle merkeze alınan Bitlis Valisi Orhan Öztürk, Tatvan ilçesinde veda yemeği verdi.

Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne ait Polis Kampı'nda düzenlenen yemekte konuşan Öztürk, Bitlis'te güzel günlerinin geçtiğini söyledi.

Emekli oluncaya kadar burada kalmak istediğini ancak son kararnameyle merkeze alındığını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Bitlis'te göreve başlarken, burada emekli olmak gibi bir niyetim vardı. Çünkü Bitlis'in insanlarını tanıyınca farklı bir sıcaklık ve farklı bir garabet hasıl oluyordu. Burada her günümü hiç bitmeyecekmiş gibi Bitlisli hemşehrilerimize, fiziki ihtiyaçların yanı sıra irfan ve ahlaka yönelik hizmet etmek açısından kıymetli gördüm. Olabildiğince bugünün işini yarına bırakmamaya çalıştım. Gerçekten Bitlis'in hizmet etmeye değer bir yapısı var. Görünüş ne olursa olsun, bunu anlamak lazım. Bir tabir vardır, 'tanımak başkadır, anlamak başka'. Bitlis'i yeteri kadar tanıma fırsatını bulamasam da bir parça anlamaya çalıştığımı tahmin ediyorum."

Bitlis'in değerlerine, Türkiye ve dünyanın ihtiyacının olduğunu belirten Öztürk, bu potansiyelin hayata geçirilmesine yönelik katkı sunmaya çalıştığını bildirdi.

Her görevin bir sonunun olduğunu dile getiren Öztürk, "Burada esas olan hemşehrilerimizin ve insanımızın duasını alabilmektir. Birkaç gün içinde bu görevden ayrılacağım. Bu anlamda herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerin de bana geçmiş hakkınız varsa, helal etmenizi rica ediyorum" diye konuştu.

Ardından davetlilerle tek tek vedalaşan Öztürk'e, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan hediye takdim etti.

Yemeği il merkezi ve ilçelerdeki kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kanaat önderleri katıldı.

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.