24 Ocak 2018 Çarşamba 12:33
DAKA’dan Bitlis’te proje eğitimi

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında Bitlis’te ‘proje döngüsü yönetimi ve proje hazırlama’ eğitimi veriliyor.

DAKA Bitlis Yatırım Destek Ofisinin toplantı salonunda eğitmen Kazım Özdağ tarafından 22-24 Ocak tarihleri arasında verilen ve 3 gün süren eğitimde katılımcılar 2018 Yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirilirken, proje yazma ve uygulama konusunda da uygulamalı eğitim aldılar. Konuyla ilgili açıklama yapan eğitmen Kazım Özdağ, “Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan 2014-2023 Bölge Planında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının TRB2 Bölgesi için belirlediği vizyon 2023’te; beşeri sermayesini geliştirmiş, etkin üretimle ekonomide yapısal dönüşümü ve büyümeyi sağlamış, oluşan sosyal refahtan herkesin adil bir şekilde faydalandığı, doğal ve kültürel mirasını koruyarak kullanan, yaşam kalitesi yüksek, jeo-ekonomik konumu ile çevresine etki edebilen, güvenle yaşanan bir bölge olmak için sağlanan desteklerden azami oranda faydalanılabilmesi için verilen eğitim faaliyetleri sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilecek” dedi.

DAKA, geçtiğimiz günlerde Yatırım Altyapısının Güçlendirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı için ilana çıkarak, program kapsamında toplam 10 milyon TL’lik kaynağın projeleri başarılı bulunan başvuru sahiplerine kullandırılacağını duyurmuştu.

Öte yandan, 25-27 Ocak tarihlerinde Muş’ta ve 29-31 Ocak tarihlerinde ise Yüksekova’da eğitimlerin gerçekleştirileceği; Muş ve Yüksekova için başvuruların devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.