26 Ocak 2018 Cuma 18:12
Güroymak’ta ‘Sultan Selahattin Eyyubi’ saat kulesi açıldı

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla Güroymak’ta ‘Sultan Selahattin Eyyubi’ saat kulesinin açılışı yapıldı.

Açılış öncesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, belediye hizmetleri ve açılışı yapılan saat kulesi hakkında bilgi verdi. Daha sonra konuşan Vali İsmail Ustaoğlu, “Kaymakam arkadaşımızın yaptığı hizmetleri yerinde görme fırsatı bulduk. İlçemizin çehresini değiştiren, bu tarihi ilçeye kimlik ve vizyon kazandıran çok güzel hizmetlere imza atan bir kaymakam kardeşimiz var. Birazdan açılışını yapacağımız saat kulesi, her şeyin ötesinde ismiyle de özel bir anlam ifade ediyor. Bir şehre ruh kazandırmak, bir şehre kimlik ve vizyon kazandırmak çok önemli. Bu saat kulesi ve meydan çalışmamız başlatılıyor ve bu hizmetlerin devamı da gelecek. Ben kaymakam arkadaşımızı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Belediyecilik bu, yerel hizmet bu. Her şeyin en iyisine layık olan bu millete hizmet etmek işte bu tip eserlerle olur. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Allah tüm memleketimizi, milletimizi kem gözlerden korusun. Birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Meydanda incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, Güroymaklı vatandaşlarla da uzun uzun sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.