25 Ocak 2018 Perşembe 15:54
Kaymakam Kılıç’tan ‘Afrin’ açıklaması

Bitlis Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Zeytin Dalı Harekatının Türkiye’nin bekası için önemli olduğunu belirterek, “Dua etmek boynumuzun borcu” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, halk toplantıları vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı. Kurum amirleriyle vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Kılıç, ilçede devam eden ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kılıç, TSK’nın başlattığı Zeytin Dalı Harekatına ilişkin açıklama yaparak, “Malumunuz ordumuz şu an Afrin’de operasyonlara devam ediyor. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Zeytin Dalı Harekatı çok önemli bir harekat. Devletimizin bütünlüğü ve bekası için çok önemli. Onun için dua etmek hepimizin boynunun borcu. Sadece camilerimizde değil, imamlarımız aracılığıyla evlerimizde de Kur’an okumayı bilen kim varsa okusun. Hatta ihtiyaç varsa Kur’an dağıtabiliriz” dedi.

“Mutki’ye yüzme havuzu ve çim sahalar yapacağız”

Merkezde yapımı devam eden caminin tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Kılıç, altyapı çalışmaları için de yer teslimi yapıldığını belirtti. Kılıç, “Okulların bahçesine 2-3 tane çim saha yapacağız. Ayrıca bir de yüzme havuzu projemiz var. Çarşı içi parke çalışması, altyapı çalışmaları biter bitmez başlayacak. Işıklandırmayı da yenileyeceğiz. Köylerimiz için de KÖYDES 2018 programı yavaş yavaş netleşiyor. Muhtarlarımız taleplerini iletsin. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 2018 yılı yatırım yılı olacak. Karla mücadele için tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Kapalı köy yolumuz yok. İlçe merkezinde taksi ve minibüs ihalesine çıktık, ama çeşitli nedenlerden dolayı ihaleyi iptal ettik. Önümüzdeki günlerde tekrar ilana çıkacağız” diye konuştu.

Toplantı, kurum amirlerinin kendi bünyesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında vatandaşların sorularını yanıtlamasının ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.