30 Ocak 2018 Salı 17:27
Rektör Yardım’dan öğrenci kampına ziyaret

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Güroymak Kaymakamlığı tarafından üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik açılan ‘Üniversiteye Hazırlık Kampı’nı ziyaret etti.

Proje kapsamında açılan ve toplam 15 gün süreyle devam edecek olan kampa katılan öğrencileri ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, öğrencilerin son durumlarını gözden geçirdi. Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Erdal Necip Yardım, öğrencilere başarı dileklerini ilettiler.

Projenin detayları ile ilgili Rektör Yardım’a bilgi veren Alibeyoğlu, 214 öğrencinin kampa katıldığını söyledi. Kampa katılan öğrencilerin kamp boyunca yeme, içme, yatma ve bütün kaynak kitaplarının kaymakamlık tarafından karşılandığını belirten Alibeyoğlu, aynı proje kapsamında Fatih İlkokulunda da 100 öğrenciye kurs verildiğini ve yine bu öğrencilerin de öğle yemekleri ve kaynak kitaplarının kaymakamlık tarafından karşılandığını ifade etti.

Fırsat buldukça öğrencileri sık sık ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, onlara nasihatlerde bulunarak, sınava en iyi şekilde hazırlanmalarını istedi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ise, projenin önemine vurgu yaparak, öğrencilere nasihatlerde bulunarak projeye katkılarından dolayı Kaymakam Alibeyoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.