07 Şubat 2018 Çarşamba 09:29
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’dan karakol ve polis noktasına ziyaret

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, ilçeye bağlı Kaynarca ve Yelkenli jandarma karakollarıyla ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktasını ziyaret etti.

İlçede bulunan karakol ve güvenlik kontrol noktalarına sık sık ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Mehmet Ali Özkan, ziyaretleri kapsamında bu kez de İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yelkenli Jandarma Karakolu ve Kaynarca Jandarma Karakolu ile ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktasını ziyaret ederek inceleme ve denetimlerde bulundu.

Ziyaretlerde asker ve polislerle de ayaküstü sohbet eden Kaymakam Özkan, karakol ve güvenlik noktalarındaki son durum ile ilgili de bilgiler aldı.

Kaymakam Özkan, karakoldaki asker ve kontrol noktasındaki polislere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerde ayrıca karşılaştığı köylü vatandaşlarla da tokalaşıp sohbet eden Kaymakam Özkan, sorun ve sıkıntıları da dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.