26 Ocak 2018 Cuma 17:56
Tatvan’ın yeni oda başkanları göreve başladı

Bitlis’in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) ve Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası (TŞO) başkanları mazbatalarını alarak göreve başladı.

Yapılan son olağan genel kurulla Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Hişyari Sağnıç ve Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Naim Artıkboğa, mazbatalarını alarak çalışmalara başladı. Tatvan ESO’nun yeni yönetimi olarak çalışmalara başladıklarını belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Hişyari Sağnıç, “Kendi ekibimizle birlikte esnaflarımıza, halkımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza hizmet etmekten gurur duyacağımızı, bu cemaatin ve bu insanların huzurunda söz veriyoruz. Dilek ve temennilerimiz kardeşlik ve dostluk içersinde, karşılıklı hoşgörü ve karşılıklı saygı içersinde bir hizmettir. Seçim öncesi esnaflarımıza gitmiştik ve esnaflarımız da bizlere temsiliyet hakkı verdiler. Bizimki başkanlık makamı diye bir makam değil, biz temsiliyet hakkıyla temsil edeceğiz. İnsanlarımızı temsil edeceğiz, esnafımızı temsil edeceğiz, bu temsiliyeti bizlere verdikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim tek davamız esnaflarımızın hakkını korumaktır, onlar için hizmet etmektir. Bizimle beraber olan ya da olmayan herkes bizim kardeşimizdir. Bu kapı herkese açıktır, bu oda bizimle birlikte olan veya olmayan tüm esnaf kardeşlerimizin odasıdır. Bizlere oy vermiş veya oy vermemiş, biz bunları tartışmıyoruz. Herkesi bize oy vermiş gibi karşılayacağız. Çünkü hepsi de bizim dostumuzdur, başımızın tacıdır. Hiçbir esnafımızı bir diğerinden ayırt etmeden, mümkün olan ve elimizden gelen en iyi hizmeti yapmaya söz vermişiz, verdiğimiz her bir sözü de tutacağız inşallah” diye konuştu.

Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naim Artıkboğa ise, görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceklerini ifade ederek, “10 Ocak 2018 itibarıyla Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini devraldım. Allah tüm dostlardan, bize destek veren ve vermeyen herkesten razı olsun. Bu bir yarıştı ve bu yarışa girdik, seçimi kazandık. Bu nedenle bizi yalnız bırakmayan ve bu görevi bize layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu görevi inşallah en güzel şekilde ve en iyi şekilde, kimseyi kırmadan ve kimseye kırılmadan sürdürmeye çalışacağız. Önümüzde 4 yıllık bir süre var, bu süre zarfında üyelerimize ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Bizde şu an mevcut kayıtlı 435 üyemiz var. Tatvan gibi 100 bin nüfusa yakın bir ilçede bu sayı tabi ki çok düşük. Bu konuyu kaymakam bey ve ilgili makamlar ile görüşmeler yaptık. Bize destek verecekler ve inşallah bu konu üzerinde durulacak. Bizde yapılan işlemlerin birçoğu Noter ile trafik şubelerine devredilmiş ve oralarda yapıldığı için buraya işi düşmeyen hiç kimse bize uğramıyor. Aynı zamanda buraya işleri düşmediği için aidatlar ödenmiyor. Bu nedenlerden dolayı odanın gelir düzeyi çok düşük. Bu konuyu inşallah Ankara’ya da taşıyıp orada dile getireceğiz. Biz vatandaşı mağdur etmek için değil, vatandaşa hizmet etmek için burada varız. Allah nasip ederse bu 4 yıllık süre zarfında yapacağımız güzel çalışmalarla bunu göreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.