23 Ekim 2017 Pazartesi 17:45
Hüda-Par Diyadin İlçe 2. Olağan Kongresi Düzenlendi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyadin ilçe teşkilatı 2. olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti ilçe binasında gerçekleştirilen kongreye HÜDA PAR Ağrı il başkanı Şaban Gökhan ve delegeler katıldı.

Yapılan yoklamanın ardından divan kurulu oluşturulduktan sonra, mali rapor ve faaliyet raporu okundu.

Daha sonra konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan Şaban Gökhan,ilçe teşkilatlılarını güçlendirip çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini söyleyerek, “HÜDA PAR olarak öncelikle ilçe kongremizin Ağrı’mıza, ülkemize ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. HÜDA PAR kadrolarının da yükü ağırlaştıkça ağırlaşacak, sorumluluğu artıkça artacaktır. Bizim kaybedecek zamanımız yoktur. Her geçen zaman aleyhimize işliyor. Teşkilatlılarımızı güçlendirip çalışmalarımıza ağırlık vermek zorundayız. Çünkü bizler açık ve net olarak söylüyoruz ki, biz hür kadrolar olarak bu halkın ve bu memleketin idaresine ve yönetimine talibiz. Bu konuda mütevazılıkta yapmıyoruz.

Bu halkın HÜDA PAR’a, HÜDA PAR’ın da bu halka ihtiyacı vardır.İlçe teşkilatımızın şuana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Göreve tekrar seçilen Ahmet Tanrıverdi kendsini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek bu göreve layık olmaya çalışacağını dile getirdi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.