26 Eylül 2014 Cuma 19:33
Ağrı Dağı Milli Parkı Yol Yapım Projesi Onaylandı

Ağrı'nın Doğubayazıt sınırları içerisinde bulanan, ilçe turizminin önemli ayaklarından biri olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Ağrı Dağı'na çıkan yollar stabilize ve asfaltlanacak.

 

 

Doğubayazıt Kaymakamlığı tarafından hazırlanan, Ağrı Dağı Milli Parkı Turizm tırmanış ve ulaşım güzergahı üzerinde bulunan köy yollarının onarım işi projesi; Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.

 

 

Bu proje kapsamında; Ağrı Dağı Milli Parkı tırmanış güzergahı üzerinde bulunan Topçatan, Gölyüzü, Ele Çiftliği, Demirtepe, Çevirme mezralarındaki ham yolların stabilize, stabilize yolların ise asfalt vasfıkazandırılması için gerekli kaynak, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Doğubayazıt kaymakamlığına aktarıldı.

 

Proje detay çalışmaları ve ölçümleri devam etmekte olup yol yapım çalışmalarına enkısa sürede başlanacağı bildirildi.

 



Son Güncelleme: 13.11.2016 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.