17 Ekim 2017 Salı 17:26
Doğubayazıt Gençlik Merkezinden ''İyilik Ağacı'' Etkinliği

Doğubayazıtlı gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan İyilik Ağacı Projesi kapsamında, Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret öncesi, Hastane Başhekimi Dr. Kasra Muhtar projeyle ilgili bilgilendirildi. 

Hastane servislerini gezen genç gönüllüler, hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti. 

Lordoğlu, yaptığı açıklamada, proje sayesinde gençlerin merhamet duygularının harekete geçtiğini söyledi. 

Yeryüzünde akıl ve irade sahibi tek canlının insan olduğunu ifade eden Lordoğlu, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla hepimiz hayata geliş amacımızı kavrayarak kalbimiz ve irademizle mutlu olmak ve insanları mutlu etmek için uğraşmalıyız. Özellikle gençlerimize bu konuda büyük iş düşüyor. Çevresine duyarlı, güleryüzlü, iradesiyle iyilik yapmayı alışkanlık edinen gençler, hem bu dünyada kötü alışkanlıkların pençesinden kurtulurlar, hem de güçlü maneviyatlarıyla ahiret hayatlarını kurtarırlar." 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.