05 Kasım 2017 Pazar 13:16
Doğubayazıt'ta Meal Sınavı Yapıldı

Kur`an Nesli Platformunun Türkiye genelinde 46 ilde gerçekleştirdiği “Kur’an Pınarı Sınavı” Doğubayazıt`ta Hasan Çoktin İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren sınavın yapılacağı okula gelen katılımcılar saat 10.00`da içeriye alınmaya başlandı. Saat 10.30`da başlayan sınava birçok Kur`an aşığı katıldı.

Saat 12.00`de sona eren sınavın ardından konuşan katılımcılardan Bayram Özmen, “Rabbim bu hayırlı işe vesile olanlardan razı olsunlar. Sınav gerçektende çok faydalıydı. Bu tür etkinlikler halkın Kuran’ın mesajlarını alması babında daha etkileyici oluyor. İnşallah devamı olur. İnşallah daha çok halk kitleleri bu tür sınav ve etkinliklere katılım gösterir.” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.