16 Şubat 2020 Pazar 21:16
Ağrı Doğubayazıt'ta hafızlık icazet ve Kur'an-ı Kerim ziyafeti programı

Doğubayazıt Müftülüğü tarafından Seyyid Abdurrahim Arvasi Merkez Kur'an Kursunda organize edilen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda söz alan İlçe Müftüsü Adem Özdemir, ilçede ilk defa hafızlık icazet programı düzenlendiğini söyledi.

Gencinden yaşlısına halkın yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Özdemir, "Küçük yaşta Kur'an-ı Kerim'i baştan sona ezberleyen bu kardeşlerimiz, inşallah hem yaşıtlarına hem de büyüklerine bu başarılarıyla örnek olacaklar." diye konuştu.

Programda daha sonra, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Kurra Hafızı İbrahim Noğman ve müezzinler tarafından Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

Programda ayrıca, "Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında düzenlenen yarışmalarda da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Hafızlığını tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Son Güncelleme: 16.02.2020 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.