02 Mayıs 2015 Cumartesi 15:04
Acımasız Liderden Vahşice Bir İnfaz Daha

Kuzey Kore İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün yayınladığı ve geçen yılın ekim ayına ait olduğu belirtilen uydu fotoğraflarında, mahkûmların yan yana dizildiği ve uçaksavar silahlarıyla öldürüldüğü görülüyor.

Başkent Pyongyang’ın yakınındaki Kanggon Askeri Eğitim Alanı’nda çekilen fotoğraflarda, 6 adet ZPU-4 tipi uçaksavarın 90 metre uzaklığa dizilen kişileri infaz etmekte kullanıldığı iddia edildi.

Fotoğrafların aylardır uzmanlar tarafından incelendiğini ifade eden örgüt, bu görüntülerin başka bir anlama gelemeyeceğini dile getirdi. 50 kalibrelik bir uçaksavar mermisinin 24 makineli tüfeğin ateş gücüne eşdeğer olduğunu kaydeden örgüt, bu insanlık dışı yöntemin uygulanmasıyla o kişilerin vücutların paramparça olacağını açıkladı.

Son Güncelleme: 02.05.2015 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.