15 Mart 2018 Perşembe 15:55
"Çok yakında cevap vereceğiz"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İngiltere’nin Moskova ile ilgili kararlarına cevabı çok yakında vereceklerini söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Moskova’da gerçekleştirilen "Rusya- Fırsatlar Ülkesi Forumu’nda yaptığı konuşmada, “İngiltere’nin Moskova ile ilgili kararlarına Rusya’nın vereceği cevap çok yakında gelecek, sizi temin ederim” dedi.

“Hazar deniziz statüsünün bu yıl netleşecek”

Konuşmasında Hazar Denizi’ndeki sözleşmenin bu yıl imzalanacağını umduğunu söyleyen Lavrov, Hazar denizinin statüsünün bu yıl netleşeceğini belirtti. Lavrov, "Konvansiyonun bu yıl Kazakistan’da düzenlenecek olan beşinci zirvede imzalanacağını beyan edebilirim. Aralık ayında, Moskova’da Hazar Ülkelerinin Dışişleri Bakanlarını (Rusya, Kazakistan, Türkmenistan, İran, Azerbaycan) bir araya getirdik ve bu sözleşmenin tüm maddelerini konuştuk” ifadelerini kullandı.

(Şehriyar İmanbeyli/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.