08 Haziran 2016 Çarşamba 10:38
Hilal İle Sultanahmet Camii'nin Ramazan Ayında Muhteşem Buluşması

Ramazan ayında İstanbul'da objektiflere çok nadir yaşanan Sultanahmet Camii ile hilal buluşması yansıdı. Hilalin, Sultanahmet Camii üzerinden batışı yaklaşık 14 dakika sürdü.

İstanbul'un Kadıköy ilçesi sahilinde çok ender gerçekleşen bir görüntü objektiflere yansıdı. Ramazan ayının ilk günlerinde ayın hilal hali ile Sultanahmet Camii'nin ilk kez net bir şekilde muhteşem buluşması görenleri hayran bıraktı.

Gün boyunca ara ara yağan yağmura ve bulutlu havaya rağmen kendini aniden gösteren hilalin, Sultanahmet Camii'nin üzerinden batışı yaklaşık 14 dakika boyunca sürdü.

Olumsuz hava şartlarına rağmen hilal ile Sultanahmet Camii'nin aynı karede Ramazan ayında buluşması, görenleri hayrete düşürdü. Hilalin yıl içinde Sultanahmet Camii'ne çok nadir denk geldiğine dikkat çeken fotoğraf sanatçıları, söz konusu kareyi yakalamak için gece geç saatlere kadar beklediklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 08.06.2016 10:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.