16 Haziran 2016 Perşembe 11:03
Atlasglobal Yurtdışında 38 Noktaya Uçacak

Atlasglobal Hava Yolları, bu yaz açılacak hatlarıyla yurt dışında 38'den fazla noktaya uçacak. Yurt içi hatlarla beraber destinasyon sayısı yaklaşık 50'yi bulacak.

Ayda iki yeni hat açan Atlasglobal yurt dışında uçtuğu destinasyon sayısını 32'ye, ülke sayısını ise 24'e yükseltti. Atlasglobal, bu yaz açılacak hatlarıyla yurt dışında 38'den fazla noktaya uçacak. Yurt içi hatlarla beraber Atlasglobal'in uçtuğu destinasyon sayısı yaklaşık 50'yi bulacak.

Yeni destinasyonlarıyla yurt dışında hız kesmeden büyümeye devam eden Atlasglobal'in önümüzdeki dönemdeki atılımları, yatırımları ve büyüme stratejisi hakkında gazetecilere bilgi veren Genel Müdür Orhan Coşkun, yurt dışı hatlarını özellikle stratejik noktalara genişlettiklerini belirterek, "Atlasglobal yolcularına dünyanın birçok noktasına Atlasglobal ayrıcalığıyla uçma imkanı sunacak. Global bir marka olma vizyonumuzla destinasyon haritamızı hızla genişletiyoruz. Özellikle marka değişim sürecinden sonra ayda yaklaşık olarak iki yeni destinasyon açıyoruz. Yurt dışında uçtuğumuz destinasyon sayısı 32'ye yükselirken uçtuğumuz ülke sayısı ise 20'yi aştı. Atlasglobal olarak, bu yaz açılacak hatlarımızla yurt dışında 38'den fazla ülkeye uçacağız. Yurt içi hatlarımızla beraber uçtuğumuz destinasyon sayısı yaklaşık olarak 50'yi bulacak." şeklinde konuştu.

YURT DIŞINDA PLANLI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Atlasglobal'in istikrarlı büyümesine vurgu yapan Coşkun; "Yurt dışında Avrupa ve Orta Doğu uçuşlarına ağırlık vererek uçuş ağımızı Doğu'dan Batı'ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa'da Stockholm, Zürih, Kopenhag, Hamburg, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya'da ise Çimkent ve Mahaçkale'yi uçuş ağımıza ekledik. Yurt dışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Öncesinde yüzde 30 olan dış hat uçuşlarımız bugün yüzde 70'lere varmış durumda." dedi.

Son Güncelleme: 16.06.2016 11:03
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.