11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Bayram tatilinin kaç gün olacağı netleşti
 
 
 
Bayram tatilinin kaç gün olacağına ilişkin tartışmalara Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç son noktayı koydu. İşte ayrıntılar:

 

 

Hükümet Sözcüsü, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kamu çalışanlarının 29 Ağustos pazartesi günü yarım gün ve 2 Eylül Cuma günü tam gün idari izinli sayılacağını açıkladı.

27 Ağustos’tan başlayacak olan Bayram tatili 29 Ağustos’un ve 2 Eylül’ün de tam tatil sayılması nedeniyle 9 güne çıkmış oldu. 

Ayrıca 1-2 Eylül’de maaşlarını alacak olan memur emeklileri ile dul ve yetim aylığı alanlara 23-26 Ağustos’ta, yaşlılık aylığını ise 26-28 Ağustos’ta, işsizlik ödeneğini de bayram öncesinde maaş ödenmesine karar verildi. 

Arınç, Bayram süresince, 27 Ağustos Cumartesi ile 4 Eylül Pazar günü dahil, otoyol ve köprü geçişlerinin de ücretsiz olmasını öngören Bakanlar Kurulu kararının hazırlandığını kaydetti.


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.