11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Belediyenin yaptığına bak

Katil İsrail ile savaşın eşiğine geldik.. Teröre hergün şehit veriyoruz... Böyle bir günde, bombalı saldırı ile sarsılan Kızılay'ı da sınırları içinde barındıran Çankaya'nın CHP'li Belediyesi bakın ne düzenliyor:

 

Ankara'da Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde gerçekleşecek olan AnkiRock festivali Kurban grubunun konseriyle başlayacak.

4. AnkiRock Festivali'nde Orphaned Land (İsrail), Hayko Cepkin, Kurban, Aylin Aslım, Ogün Sanlısoy, Baba Zula, TNK, Marsis, Art Niyet, Cem Köksal, Gun Barrel (Almanya), Pilli Bebek, Metropolis, Deja Vu, Black Tooth, Dengesiz Herifler, Rawen Woods, DarkPhase, Nitro, Rema (Gürcistan), Violeqtra, Narkoz, Karakedi, Senforock Project (Musa Göçmen), None Shall Return, Erdem Ocak, Tahrip, Mehmet Eti, Milk Hunter olmak üzere toplamda 30'a yakın sanatçı sahne alacak.

İSRAİL'Lİ GRUP DA SAHNE ALACAK

Yapılacak olan festivale Türk sanatçılar dışında İsrail'den katılan Orphaned Land Türkiye ve İsrail arasında gerginlik yaşandığı bu günlerde Pazar günü gecesi hayranlarıyla buluşacak. Ayrıca festivalde Dj Hicri Bozdağ katılımcılara keyifli bir playlist ile eğlenceli dakikalar geçirtecek. Yasaklı şarkıları ve klipleri ile tanınan, Ankaralılar tarafından çok sevilen Art Niyet grubu sahneye motosiklet ve dansçı kızlar ile çıkarak izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.
 
Ankirockfest 2011, 3 gün boyunca sürecek konser programının yanı sıra 40 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde yiyecek-içecek, çarşı ve eğlence alanlarından faydalanabileceği, farklı aktivitelere katılabileceği, destekleyici firmalarla iç içe etkileşim kurabileceği bir organizasyon olarak sunuluyor. Bu yıl festivalde, kamp yapabilme imkanı da sunuluyor. Dileyen müzikseverler, kendileri için düzenlenmiş kamp alanında konaklayarak festival coşkusunu 24 saat yaşayabilecekler(!!!).

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.